SHAPING FOR BODY

Всичко за добрата фигура

Shaping for Body

В стягащите процедури се използват Shaping for body продукти, които създават съблазнителни, прецизни силуети. Екстракт от редки стволови клетки от брекиня и усъвършенствана формула от активен комплекс на растителна основа повишават еластичността на кожата и оформят тялото. Термална вода от топлите извори на Аахен, с високо съдържание на хранителни минерали и ценни варовикови елементи помагат за укрепване и подобряване имунитета на кожата, като подсигурявават допълнителна хидратация. 

Ефективен. Стягащ. Подобрява силуета.

SHAPING Балнео Вана.

Използвайки древни техники за оздравяване, дори и само с вана, този щедър, възобновяващ млечен душ от морско водорасло, предизвиква отпускане, тъй като снабдява кожата с нови запаси. В перфектно съчетание с оформящ масаж. 

SHAPING Активен Пилнг Скраб.

В този активен ексфолиант за тяло са използвани изключително фини, богати на минерали морски соли, сладък портокал и добавени масла от мимоза. Постига се усещането за добро физическо състояние. Кожата остава копринена и гладка.

SHAPING Body Cocoon Маска.
Нуждаете се от интензивна хидратация? Обогатен, подхранващ тялото крем, обвива дълбоко формите и променя кожата.

SHAPING Активен пилинг+ Body Cocoon маска- почистване и стягане

По-мека, по-гладка, по-стегната кожа се постига с дълбокото ексфолиране на тялото. Използвайки рафинирани минерални соли и благоуханно масло за подчертаване на формата, последвано от топла и кремообразна маска на тялото.

SHAPING Aktiv Peeling + Body Cocoon + Massage - Body Shape
Дълбоко подхранване, хидратиране и ревитализиране се постигат чрез оформящата луксозна процедура. Използвайки обогатения Витамин ACE крем за тяло в комбинация с нашия патентован оформящ комплекс, многофазната луксозна терапия оставя тялото ревитализирано, преоформено и напълно освежено.

SHAPING Massage - Оформящ масаж
Отличавайки се с персонализиран състав от парфюмни масла на сладък портокал, мимоза и мускус за да успокоят сетивата, стимулираият, регенериращ и почистващ фигурата масаж, използва специални техники, за да засили обновлението на тъканите и преоформи силуета.
 

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни