Иновативни идеи в името на красотата

Принципът на The BABOR LIKE

Мисия и цел

Нашата мисия

Символът BABOR LIKE представлява ангажимент, че всички Babor служители по целия свят непрекъснато генерират новаторски идеи в името на красотата. Лидерство (L), идеи (I), ноу-хау (C - create) и ентусиазъм (E). Това са принципите, които са направили Babor №1 в спа центровете. Имаме 55 години опит в разработването на иновативни продукти и уникални методи за третиране. Обещаваме да продължим тази традиция за върхови постижения. 

Първия Babor продукт стартира нова ера в грижите за красотата. Легендарният HY-OL, който дори след 60 години се търси и заема челно място като един от най-продаваните Babor продукти  . Изобретяването на ампули за козметична грижа, които въвеждат нови стандарти, представлява допълнително събитие. Babor е напълно фокусиран върху професионалната грижа с натурални активни съставки от самото начало. Принципите BABOR LIKE са ни направили водещ световен иноватор, но това е нашата страст за красота, дори и след 60 години работа.

Ние продължаваме да се стремим към съвършенство и по този начин е основана Babor Science Academy. Чрез тази Академия Babor работи във връзка с реномирани университети за да търси, намери и обедини млади, високообразовани учени с опит в различни дисциплини. Това е един мечтан проект, който гарантира, че Babor продуктиет ще продължат да осигуряват синергично и ефективно действие в бъдеще. Нашата мощ за иновации достига далеч отвъд изключителното качество на продукта и ние разработваме концепции за нашите спа партньори, които пренаписват стандартите в областта на спа дизайн и уелнес. Нашата мисия е да спазим нашето обещание към Вас. Нашият път е BABOR LIKE. 

 

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни