Релаксация и ефект, гарантирани от

методът на Babor

Философия

Нашата философия: Методът BABOR

Професионални козметични процедури от козметичните Babor професионалисти


С цел да се увери, че стандартитe по качество са поддържани на постоянно високо ниво в целия свят, Babor разработи ясен метод за провеждане на процедурите и очерта като глобален образец Методът Babor.
Стремежа е да се гарантира, че посетителите на всеки Babor Day Spa, Babor Beauty Spa или Hotel Spa и Medical Spa могат да се ползват с висококачествени процедури, където и да са по света. Като се придържа и към определена последователност, всяко третираща стъпка става специално изживяване за клиента, като създава основни предпоставки за постигане на възможно най-добри козметични резултати. Професионалистите, обучени от Babor използват професионални продукти по време на процедурите и това е единствения начин за постигане на пълни резултати. Резултатите могат да бъдат едновременно видяни и почувствани.

Последователност на Babor третиране
Стъпка 1: Почистване.

Интензивното почистване е необходимо за перфектна и красива кожа. Това е основата за лъчезарна и младежка кожа. Ето защо козметичните продукти могат да постигнат своя ефект само, ако кожата е перфектно почистена.


Стъпка 2: Професионална консултация за кожата.

Едно посещение в SPA център на Babor е както ефикасно, така и изключително преживяване. Можете да си поемете дълбоко въздух. Позволете си да отидете и възстановите тук енергийните си нива. Вие също бихте могли да се уверите, че високоефективните активни съставки и прецизно съобразени техники могат да придадат на кожата Ви нов живот.
Козметичната програма е така съгласувана, че да отговаря на Вашите индивидуални нужди. Babor естетите ще се съобразят с потребностите на Вашата кожа  и ще Ви предложат полезен съвет.


Стъпка 3: Активиране на кожата

Babor проверка на жизнеността. Кожата се активира чрез употребата на силно интензивна маска. Тя се нанася след почистване на кожата. Маската позволява на последващите нанесени продукти да пенетрират по-добре в кожата, а активните съставки да бъдат по-добре усвоени. Благодарение на маската, е възможен анализ на кожата, който спомага да се идентифицират по-жизнените и по-малко жизнените участъци от кожата.


Стъпка 4: Babor техники с компреси.

Babor техниките представляват редуване на топло и хладко. Всяко Babor почистване, маска и пилинг се осъществяват  с топли компреси и завършват с хладки компреси, осъществени по специален Babor метод.
Babor rolling техника се комбинира със стимулиране на акупресурни точки. Целта е успокояващ и релаксиращ ефект върху кожата.


Стъпка 5: Babor флуид.

Философията на Babor e, че природата има по-интензивен ефект, когато е приложена в по-висока концентрация. Babor флуидите FP съдържат силно концентрирани, натурално активни съставки и дават убедителни резултати, които може да видите и почувствате. Комбинацията от стерилна опаковка и индивидуален размер ампула осигурява най-чистата форма на грижа за кожата. Като част от процедурата, флуидите осигуряват желания резултат и създават идеално начало за едноседмичен курс от процедури вкъщи.


Стъпка 6: Babor масаж.

5 стъпки за сияйна красота и перфектен баланс с Babor Effective Touch Massage. Всяка индивидуална стъпка предизвиква специфични процеси и движения в тялото и въздейства върху кожата. Всяка стъпка интелигентно надгражда своя предшественик, осигурявайки желания масажен ефект в края на 5-те стъпки. Петте стъпки на масажа са:
Контакт – Желание – Регенерация – Мобилност – Оттичане


Стъпка 7: Маска.

Предпоследната стъпка е друга маска, приложима с използване на специалния Babor метод. Кожата още веднъж е успокоена и релаксирана, благодарение на специалният rolling метод и стимулирането на определени точки.


Стъпка 8: Краят.

Процедурите на Babor винаги завършват със специален край. Ефектът е видим. Tака постигнатият резултат е дълготраен.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни