BABOR - пионерът в

професионалната козметика

За BABOR

За Babor

Babor - лидер в козметичните грижи. Основана от известния биохимик д-р. Майкъл Бабор през 1956 г., компанията е била непоколебимо фокусирана върху иновациите и се е утвърдила като истински пионер в областта на професионалната грижа за кожата.

Центъра за научни изследвания и иновации Babor е трансформирал тайните на природата в естествени, високотехнологични продукти от повече от 55 години. Тези продукти съчетават природа и наука, за да създадат синергично оптимално качество. Отделът за научни изследвания е един от стълбовете на фирмата от самото начало, и е помогнал на Babor да застане на водеща позиция сред своите международни конкуренти. 

Интердисциплинарни екипи от учени, в сътрудничество с реномирани университети, водещи изследователски институти, както и специалистите по масаж гарантират, че Babor постига новаторски резултати от научните изследвания и че всички Babor продукти и терапии постигат най-високо ниво на ефикасност и ефективност за видимо подобрен, траен и здравословен тонус на кожата. Много от подбраните активни и други съставки са от естествения свят на растенията и са придобити чрез лоялна търговска политика или по биологичен път. Всеки продукт логично символизира "красотата, произведена в Германия".

Всяка отделна продуктова гама се подлага на изчерпателен контрол за качество: от разработката в собствените лаборатории на Babor до фабричния процес, за да бъде изпратена. 

Факти & Цифри

Седалището на компанията  Dr. Babor GmbH & CO. KG се намира в Аахен. Общо 255 членове от персонала работят в помещенията Аахен, където е домът на продукта, научното изследване и развитие, администрацията и логистичните отдели. 7 дъщерни дружества и над 60 дистрибутора, също както и всички членове на силите за продажби, работещи в Германия, Холандия и Белгия, са управлявани от централата в Аахен. 

Babor световно известен бранд

Babor е представен от дистрибутори в над 60 страни по целия свят и управлява дъщерните дружества в Швейцария, Австрия, Холандия, Белгия, Великобритания, Канада и САЩ. Редовните сесии за обучение в Центъра за обучения Babor, намиращ се в централата на компанията в Аахен гарантират, че високото качество и интензивното консултиране относно продуктите се извършва по най-добрия начин в целия свят. Хиляди професионалисти  в целия свят се доверяват на Babor.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни