DOCTOR BABOR

Синергията между

медицината и козметиката

DOCTOR BABOR Treatments

Процедурите на DOCTOR BABOR 

Обновяваща процедура на клетъчно ниво
Нежният пилинг, в който активни съставки са гликоловата и млечната киселина, премахва мъртвите клетки и същевременно повишава производството на нови клетки.

Възстановяваща процедура на клетъчно ниво
Ускорявайки регенерацията на клетките и тяхната обмяна. Ефективно коригиращата процедура е необходима за всички, решени да задържат своята кожа млада и без бръчки. Благотворно въздейства като лечение преди хирургични интервенции. Препоръчва се и за укрепване на кожата след травми.

Енергизираща детокс терапия
Детоксификацията на кожата е съществен елемент от клетъчната регенерация. Съчетанието от силно действащи витамини и минерали ще насити кожата и неутрализира вредните вещества, които стимулират стереенето отвътре навън. Като резултат, детоксификацията ще позволи ускоряването на метаболизма, което е жизненоважно за поддържане на кожа с младежки вид.

Процедура за ускоряване производството на колаген
Уплътнете Вашата кожа с процедурата collagen booster . Използвайки ултра-мощна хиалуронова киселина и колаген за лифтинг на кожата отвътре навън, се изглаждат финните линии и бръчки. Ефектът от тази процедура е подсилен с термо-структурираща маска за интензивен лифтинг и промяна на контурите на лицето.

Успокояваща и балансираща процедура
Предвидена е за ултрачувствителна кожа, предразположна към розацея и дерматити. Терапията ще помогне на кожата да се успокои и възвърне нормалните си функции. Резултатът е свеж, чист и безупречен вид.

Постхирургична процедура
Спомага намаляване на времето за оздравяване след операция. Умерените отпускащи техники и охлаждащи продукти ще ускорят оздравяващия процес на кожата. За окончателни пост-оперативни резултати.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни