Отношение към природата - с най-голямо уважение

Устойчивост и отговорност

Устойчивост и отговорност

Устойчивост & Отговорност

Всеки, който иска да запази красотата трябва да се отнася към нея с уважение и внимание. В Babor, ние се ангажираме да се отнасяме към нашата околна среда с максимална грижа. В крайна сметка, това е природата, която ни подарява много ценни сурови материали, които ние използваме за производството на нашите висококачествени продукти.
Като такива, ние винаги сме наясно с нашите екологични и социални отговорности. Устойчивост и отговорност: това са принципите, които управляват нашия бизнес. Ние реализираме тези основни начала като работим активно за опазване на околната среда като част от нашето ежедневие и чрез подкрепа на проекти за опазване на околната среда в целия свят.

 

Нашата естествена енергия.
В Babor, oпазването на околната среда идва директно от източниците за електричество.  Ние използваме само природно извлечено електричество от енергийния доставчик RWE.  Освен това, нашите служители са "зелено" ориентирани.  сътрудничество с местния доставчик на енергия STAWAG в Аахен, Babor предвижда стимули за членовете на персонала за да преминат към екологични автомобили. Също така, в помещенията на компанията е на разположение електрическа бензиностанция, за да заредите BABOR-E автомобил.  Виждате ли, Babor е не само пионер, когато става дума за красота, но също така и в потреблението на енергия.

 

 

 

BABOR става еко

Голяма гордост за BABOR представлява еко транспорта на продуктите на BABOR от Aхен до всички точки на света, с цел защита на природата.
Като член на GOGREEN service, свързан с куриерската компания DHL, въглерода, който се освобождава, компенсира с проектите за опазване на климатът.
Като пример, за финансиране на производството на биогаз и залесяването на тропическите гори, от 2010 година до днес BABOR спестява 69.36 тона количество на въглероден диоксид. Това е равно на освобождаване на въглерод от почти 6 полета по света!

 

 

 

Опазване на дървесината.
От 2010 г. рекламните материали на Babor сe отпечатват единствено на сертифицирана хартия FSC. Като нестопанска и независима организация FSC (Forest Stewardship Council) работи за насърчаване на отговорно горско стопанство, за да се контролира обезлесяването и опазването на околната среда. 

 

 

 

 

 

Сърце за животни.
Уважението към природата, означава и уважение към нейните създания. Babor никога не е и няма да провежда тестване върху животни, когато се оценява ефикасността на нови активни комплексни съставки. Тестовете с животни са абсолютно забранени. 

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни