BALANCING CASHMERE WOOD

Всичко за баланса.

Balancing Cashmere Wood

Успокояващите процедури  BALANCING CASHMERE WOOD създават вътрешна сила и същевременно повишават естествените защитни сили на кожата. Екстрактите от стволови клетки на круша Champagne укрепват клетките на кожата. Топлият дървесен аромат създава вътрешен баланс.
За да Ви подсили и презареди.

Защитава. Укрепва. Балансира.

 

BALANCING Балнео Вана
Макар и взимайки само една вана, обогатеното регенериращо мляко за душ с морски водорасли предизвиква чувство на вътрешна хармония.Възстановява кожата. В перфектна комбинация с балансиращ масаж.

BALANCING Aктивен пилинг Скраб
Активният ексфолиант за тяло съдържа супер фини, богати на минерали морски соли и топли, дървесни ароматни масла за постигане на чувството за добро физическо състояние. Кожата става копринена и гладка.

BALANCING Маска за тяло
Нуждаете се от интензивна хидратация? Обогатеният крем за тяло обвива дълбоко формите на тялото и кожата добива нова форма.

BALANCING Активен пилинг + Маска - Скраб & Заздравяване
Дълбокият пилинг за тяло оставя кожата мека, еластична и дълбоко хидратирана. Използвани са рафинирани минерални соли и топли, дървесни ароматни масла. Следва затопляща маска, която укрепва кожата, благодарение на редките растителни стволови клетки.

BALANCING Активен пилинг + Маска + Maсаж - Баланс на тялото
Луксозната, балансираща тялото процедура подхранва в дълбочина, хидратира и ревитализира. Отличава се с масаж с горещи, вулканични камъни и ексклузивните техники на Babor за баланс.

BALANCING Масаж - Зареждащ масаж
Отличава се с персонализирана формула от топли, дървесни ароматни масла за балансиране на сетивата. В масажа се използват специални балансиращи техники на Babor. Използват се топли и студени вулканични камъни за облекчаване на напрежението в мускулите. Създава се чувство за хармония между ума и тялото.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни