Иновации в областта на козметиката

BABOR изследвания и разработки

Наука и изследвания

Наука & Изследвания

 

Ние претендираме за естествени съставки и за най-голяма ефективност.

Начините на научни изследвания в Babor надминават нашите собствени ограничения. Мисленето е извън рамките и винаги ще бъдем отворени за неоткритото и новото. Нашата широка, научна и изследователска работа се фокусира върху осигуряване на грижа за кожата и запазването на естествената красота.

   

Ние търсим целенасочени решения при конкретни кожни проблеми, като се стремим едновременно към красота и естетика. Интердисциплинарни екипи, включващи дерматолози, генетици, биохимици, молекулярни биолози, лекари и диабетолози работят в тандем с реномирани университети и други водещи изследователски институти за непрекъснати революционни иновации, произведени в Германия.

Това сътрудничество поддържа развитието на научните резултати, които придават на продуктите ни несравнима ефикасност и съвместимост. Научните изследвания се основават на естествени растителни екстракти, като тяхната ефикасност се оценява при дерматологични тестове. Произведени в съответствие с фармацевтични стандарти и тествани за качество, високоефективните кремове попадат в опитните ръце на експертите от BABOR. От идеята до употребата в козметичния център или СПА е заложен принципът за интелигентност - BABOR BEAUTY INTELLIGENCE

Нашето основно правило: естесвено третиране с респект.

Естественото третиране с ценни активни съставки с респект, представлява важен елемент от нашата работа. Ние използваме сурови материали, добити чрез органични земеделски методи и въз основа на възобновяеми ресурси.
Компанията Babor е против тестовете върху животни, още от нейното основаване през 1956 г. В бъдеще, ние естествено ще продължим да отказваме тестовете върху животни и пускането в експлоатация на такива тестове.
Нашите високи изисквания по отношение на качеството и чистотата на суровините, които използваме, заедно със строги проверки извършени като част от тестовете за качество, гарантират висока степен на безопасност и качество на нашите продукти. 

Нашите Babor продукти: 

  • не съдържа ПЕГ (полиетилен гликол)
  • без синтетични силиконови масла
  • без дразнещи кожата минерални масла
  • без парафин и парафинови производни
  • без материали, добити от животни

За повече информация относно подробните съставки на продукта, моля вижте съответните страници на продукта.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни