RELAXING LAVENDER MINT

Всичко за релаксацията.

Relaxing Lavender Mint

Релаксиращата терапия за тяло използва BABOR SPA RELAXING LAVENDER MINT, за да успокои кожата и задоволи цялостното усещане за вътрешен мир. Екстрактите от стволови клетки на круша Champagne защитават дори и най-чувствителната кожа, като същевременно деликатните есенции от лавандула и мента обвиват тялото с усещане за истински комфорт и добро физическо състояние. Успокояващ момент, точно за вас. 

Релаксиращ. Умерен. Успокояващ.

 

RELAXING Балнео Вана

Използвайки древна техника, макар и само с един душ, обогатеното регенериращо мляко за вана с морски водорасли, предизвиква релаксация, докато възстановява кожата. Идеална в комбинация с отпускащ масаж.

RELAXING Активен Пилинг Скраб
Активният ексфолиант за тяло съдържа супер фини, богати на минерали морски соли, успокояващо масло от лавандула и прясна мента за постигане на усещане за спокойствие и добро физическо състояние. Кожата остава копринена и гладка.

RELAXING Маска за тяло
Нуждаете се от интензивно хидратиране? Богатата и подхранваща, успокояваща маска подобрява състоянието и облекчава кожата.

RELAXING Активен пилинг+ Маска за тяло - Скраб & Възстановяване
По-мека, по-гладка и дълбоко хидратирана кожа се постига чрез ексфолианта за тяло.  Използвани са рафинирани минерални соли и нежно успокояващи аромати на лавандула и мента. Следва топла и кремообразна маска, която обелкчава кожата. Кожата остава гладка, с младежки вид.

RELAXING Aктивен пилинг + Маска за тяло + Maсаж - Релакс на тялото
Луксозната процедура за тяло подхранва в дълбочина, хидратира и ревитализира. Тялото остава спокойно, подмладено и релаксирано, благодарение на обогатяването с иновативни стволови клетки от круша Champagne, успокояващите аромати на свежа лавандула и мента и релаксиращите техники от BABOR EFFECTIVE TOUCH.

RELAXING Масаж - Антистрес масаж
Масажът се отличава  с персонализирана формула от ароматни масла на лавандула и свежа мента за отпускане на сетивата. Използва специални техники за отпускане на напрежението, подобрява състояниието на мускулатурата и подмладяване тъканите.

Подарък при

поръчка над 100 лева

Безплатна доставка при

поръчка над 150 лева

Продуктите не са

тествани върху животни